top of page

Ons Team

Maken
Maken
Maken

Wij worden heel blij van het maken van mooie, passende reclame bedenken en uitvoeren. En daarom werken we voor iedereen... bijvoorbeeld voor een...

 

Business coach

Je bent businesscoach en wilt je boodschap overbrengen, je wilt mensen laten zien wat ze in zich hebben. Wij denken graag mee, van het visitekaartje tot de gevelreclame, tot de welkomstboodschap voor een nieuwe klant als ze aan een nieuwe cursus deelnemen. Misschien kunnen we zelfs het cursusmateriaal onder de loep nemen om alles mooi op elkaar aan te laten sluiten. En uiteraard sluit je mooi af met een certificaat met logo en alles er op en er aan.

Restaurant eigenaar

Of misschien heb je een restaurant overgenomen en wil je de sfeer van het bedrijf, het logo, de menukaart en de website aangepast hebben. Ook met dit totale project denken wij mee en kunnen we alles voor je uitvoeren. Wij maken het nieuwe logo, plaatsen de nieuwe borden, openingstijden, een mooi groot logo op de wand met er achter een mooi sfeerbeeld, de menukaarten, kindermenukaart, suikerzakjes met eigen logo voor bij de lekkerste cappuccino in de buurt. En natuurlijk een visitekaartje voor bij de rekening. 

Winkelier

Of je hebt een kledingwinkel in de binnenstad van Den Haag en je wilt een nieuwe look! Je wilt het huidige logo gebruiken, maar je wilt gewoon een mooie frisse look creeren, zodat jouw klanten het idee hebben dat de hele winkel vernieuwd is. Wij kunnen wandgroot behang aanbrengen, eens een nieuwe raambelettering aanbrengen. En met de feestdagen en uitverkoop periode leveren we speciaal voor de feestdagen stickers en flyers voor de leuke aanbiedingen die je bedacht hebt. 

Webshop eigenaar

Je hebt een webshop, en het loopt goed, maar je wilt net een beetje meer doen voor jouw klanten. Je wilt een mooie flyer met aanbieding voor als jouw klant een review schrijft. En eigenlijk wil je bij je grote verkopen een leuk klein presentje weggeven. De cadeaubonnen kunnen ook wel een mooie look gebruiken en je bent bezig met een nieuw Label en zoekt nog een vormgever die meedenkt over de verpakking, branding en een leuk beeldmerkje. 

Dus hoe leggen wij nou uit wat we kunnen......

Wij worden gewoon heel erg blij als alles visueel klopt. En het maakt niet uit wat daar precies voor nodig is. Wij weten op veel design-vragen het antwoord!

>
bottom of page